Objavljeno 29.06.2022

BOSCH ASORTIMAN U NAŠOJ PONUDI


BEL CAR CARGO vam može predstaviti BOSCH brend koji već više od jednog veka posluje i neprestano se razvija, tačnije od davne 1886. godine. Pokretač navedene ideje je Robert Bosch koji je u u Štuttgartu osnovao radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku. Svim radnicima u svijetu autoelektrike poznato je da su BOSCH proizvodi bez greške jedni od najkvalitetnijih u Evropi i svijetu i već decenijama se ističe kao vođa u ovoj industriji. Njihova postrojenja su ogromna sa kvalifikovanom radnom snagom i najinovativnijom opremom, a sve to prati niz revolucionarnih ideja koje su prihvaćene svim međunarodnim sertifikatima. Jedna od najvažnijih inovacija sprovedena je sredinom prošlog veka, a odnos i se na elektorničko upravljanje sustavima ubrizgavanja benzina. Ovaj potez je bio presudan i za dalji razvoj automobilske industrije, jer je ostao zapažen i identičan princip su nastavili pokretati i drugi veliki proizvođači.

Danas, istraživanje tržišta pokazuje da su korisnici veoma zadovoljni BOSCH proizvodima i da će često pre izabrati njihove auto dijelove nego nekih drugih proizvođača. Mi smo svijesni potreba našeg tržišta, a svakodnevno pratimo želje i prijedloge kupaca i u skladu sa njima dobavljamo najbolje što nam svijetski trendovi nude.

U naš asortiman stigao je znatan deo Bosch asortimana, a možete ga pogledati klikom na ovaj link: BOSCH (belcar.ba)

Na njemu se nalazi kvalitetan izbor dijelova, npr. automat anlasera, nosač četkica, regler, bendiksi za razne automobile, poput bendiks mercedes, bendiks renaut, bendiks peugeot itd.

U našem sadržaju krajnjih proizvoda takođe možete vidjeti i zamjenske proizvode svih dijelova koji vas interesuju.

tagovi:

Dodaj komentar

Tvoj komentar će biti pregledan prije objave.

Traženi artikl već postoji u korpi

Da li želite da izabranu količinu dodamo na postojeću?

Tvoje liste želja