O namaKompanija Bel Car Cargo d.o.o. u Bosni i Hercegovini uspješno posluje već 23 godine .Direktno poslujemo na dvije lokacije: u Banja Luci i u Bijeljini.

Izdvajamo se kvalitetom usluge, obimnim lagerom, te višegodišnjim iskustvom. Specijalizovani smo za autoelektriku, alternatore, anlasere i njihove dijelove, univerzalnu svjetlosnu opremu, senzore, pumpe goriva, kao i sve druge dijelove elektro sistema i sistema klimatizacije za vozila širokih namjena.

Našu kompletnu ponudu možete vidjeti u kategorijama, a plan je da uslužujemo svoje korisnike što širim i kvalitetnijim asortimanom robe raznih proizvođača koji su potvrdili svoju kompetentnost decenijskom zastupljenošću na svjetskom tržištu.

Neki od naših partnera su HC CARGO, AS-PL, ERA, HELLA, DENSO, VALEO, BOSCH, WAS, BODA, ISKRA, TRIFA, ZM, MONEA, VIGNAL, VEMO, NTN, PFI, FRIG AIR, SUPERCOOL, CTR i mnogi drugi.

Više o njima saznajte na stranici Partneri.

U našoj ponudi možete pronaći oko 20 hiljada različitih proizvoda, a naši komercijalisti vam mogu pomoći direktnim i alternativnim rešenjima svih potreba za vaša vozila.

Traženi artikl već postoji u korpi

Da li želite da izabranu količinu dodamo na postojeću?

Tvoje liste želja