Uslovi korišćenjaUSLOVI KORIŠĆENJA INTERNET STRANICE

 

Korišćenjem našeg web sajta, saglasni ste na prihvatanje uslova korišćenja koji su upisani u istoimenom odeljku. Ukoliko ne prihvatate neke od navedenih, slobodni ste da ne koristite naše uslove i usluge koje pružamo. Naši uslovi korišćenja u skladu su sa zakonima Republike Bosne i Hercegovine i oni se odnose na pravo zadržavanja vlasničkog sadržaja na internetu kao i na uslove kupoprodajnog ugovora koji uspostavljate sa našom firmom. Uslovi su usklađeni sa vašim potrebama na svim stranicama naše web adrese.

Internet domen www.belcar.ba je jedinstveni projekat tima Bel Car Cargo d.o.o. u saradnji sa našim partnerima koji su učestvovali u izradi web sajta, uključujući naš autentični logo, originalne fotografije proizvoda, template, sadržaj, banere, kao i pisani sadržaj koji se nalazi unutar samog web sajta. Gore navedeni rad pripada pravilniku o autorskim pravima i intelektualne svojine i u vlasništvu je firme Bel Car Cargo d.o.o. Svi elementi pripadaju ili autorima ili se koriste uz dozvolu vlasnika i ovlašćenog nosioca autorskih prava. Korišćenje našeg autorskog sadržaja nije dozvoljeno bez pisane dozvole ovlašćenog pravnog lica kojem pripada, a korišćenje mimo tog prava je strogo zabranjeno. U slučaju kršenja zakona i korišćenja naših autorskih prava, u obavezi smo da se pozovemo na zakon koji podrazumeva krivičnu prijavu.

U slučaju da uvidite neku grešku u korišćenju našeg web sajta, uključujući greške ili nemogućnost da se uđe u određeni artikal ili stranicu, slobodno nas obavestite, a nastojaćemo da rešimo problem u što skorijem periodu.

 

Bel Car Cargo d.o.o. na svojoj internet stranici ima poseban odeljak sa Politikom privatnosti i korišćenjem kolačica (cookies) i potvrdom njihovih specifičnosti, saglasni ste da preuzmete određene materijalne ili nematerijalne rizike koji se mogu potencijalno dogoditi ličnim korišćenjem navedenog. U tom slučaju, firma Bel Car Cargo d.o.o. nije odgovorna na sve što se dešava van naše internet stranice, a u slučaju da vas klik ili više klikova odvede na neke druge stranice koje nose svoje rizike i određene politike.

 

Naša internet stranica uključuje i linkove ka drugim internet sajtovima koji nisu pod našom kontrolom. Oni su uključeni u naš program kako bi pomogli i olakšali korišćenje samog sajta, pretrage, prikupljanja korisnih informacija i slično. Bel Car d.o.o. ne kontroliše sadržaj trećih lica i morate obratiti pažnju šta konkretno na kojoj tačno stranici koristite. Ulaz na linkove trećih lica koji se nađu na našoj stranici nosi potencijalne rizike i na njih ulazite sa apsolutnom odgovornošću.

 

 

USLOVI KORIŠENJA UGOVORA NA DALJINU

 

Naša stranica prevashodno se odnosi na prodaju artikala autoelektrike i auto klime. Cilj postojanja internet stranice je da olakša mogućnost kupovine određenih proizvoda našim kupcima i novim korisnicima. U kupoprodajnom procesu dužni ste da popunite sve neophodne podatke koji su naznačeni nakon popunjavanje Moje korpe. Unosom vaših podataka i potvrdom kupovine, obavezali ste se na kupoprodajni proces sa firmom Bel Car Cargo d.o.o. U slučaju da se odlučite za uključenje u naš kupoprodajni proces, potrebno je da popunite sve neophodne korake koji su vam navedeni korak po korak. Potvrdom da ste saglasni sa našim kupoprodajnim procesom, dajete dozvolu da se slažete sa politikom naše firme. Nakon kupovine, zadržavate pravo na reklamaciju, a na osnovu odabira načina plaćanja, potvrđujete sve uslove koje ste sami izabrali. Ukoliko imate nedoumica ili želite više da saznate, molimo Vas da nas kontaktirate na istaknute mejl adrese i brojeve telefona.

 

Bel Car Cargo d.o.o. zadržava mogućnost izmene svoje internet stranice, izmenu pojedinih delova ili menjanje kompletnog sadržaja uključujući estetske promene i promene cenovne politike. U tom slučaju ćete biti obavešteni na našim socijalnim mrežama i na samoj internet stranici, a sve promene će biti transparentno naznačene u skladu sa stanjem i funkcijama.


Traženi artikl već postoji u korpi

Da li želite da izabranu količinu dodamo na postojeću?

Tvoje liste želja