Objavljeno 10.06.2022

Proizvodi ERA brenda

 

Kompanija ERA je od 1983. godine otpočela sa radom i od tada se ističe na evropskom i svijetskom tržištu. Naša firma Bel Car Cargo stalno prati trendove i traga za najkvalitetnijim proizvođačima. Time učvršćujemo svoju ponudu kupcima na našim prostorima. Italijanski brend ERA unapređuje svoje kapacitete iz godinu u godinu, a to dokazuju verodostojni internacionalni sertifikati i specifikacije.

Kao i ostali brendovi zastupljeni u našoj ponudi, tako i ERA vrši strogo testiranje i dijagnostiku proizvoda u svojim internim postrojenjima. Takav pristup garantuje sigurnost i bezbednost artikala.

Na našoj web stranici, na relaciji Partneri - ERA možete pronaći oko 1500 proizvoda koji su vrlo traženi na našem tržištu. Među njima se najviše istiću različiti senzori, kao i bobine, releji, pumpe goriva, moduli paljenja i ostale potkategorije elektronike i autoelektrike.

 

Naši kupci su svijesni bitnosti navedenih proizvoda za pravilno i bezbedno funkcionisanje vozila. Zato ćemo napomenuti nekoliko dijelova koji mogu biti interesantni, a da ih mi imamo u asortimanu.

Releji ERA brenda dugogodišnje se ističu kao najkorišćeniji u mnogim evropskim državama. Relej je deo elektrike koji se upravlja mehanički uz pomoć solenoida.
Cijelokupnu ponudu releja možete pogledati na ovom linku:  https://belcar.ba/ba/search?query=&custom-search-data=era,rele

 

Pumpe goriva u ERA proizvodnji je postala ozbiljna konkurencija na svijetskom tržištu. Pumpa goriva obezbeđuje dotok goriva iz rezervoara do motora. Ona obezbeđuje dovoljan pritisak goriva što osigurava rad motora i održava ga u ispravnom stanju. Asortiman navedenog ERA proizvoda možete pronaći ovdje: Pumpa goriva (belcar.ba)

 

U našoj ponudi možete pronaći veliki broj prekidača pod volanom. Proizvode možete pogledati ovdje: https://belcar.ba/ba/search?query=&custom-search-data=PREKIDAČ,VOLAN,era

 

Među najzastupljenijim proizvodima nalaze se proizvodi iz kategorije senzorike.

ABS senzori, nekima poznatiji i kao anti - lock braking system. Njihova funkcija je sprečavanje da dođe do blokade točka prilikom kočenja. Oni spadaju u elektornski sastav i na taj način mogu primetiti količinu obrtaja točkova. Ispravan rad ABS senzora se najbolje može primjetiti u lošim vrijemenskim uslovima, npr. kada je put mokar i klizav. Iz navedenih funkcija,
ERA je pronašla najbezbedniji sistem, a našu ponudu možete pronaći na linku: https://belcar.ba/ba/search?query=&custom-search-data=abs,senzor,era

 

ERA takođe ima obiman asortiman senzora radilica. Ukoliko su oni neispravni i šalju pogrešne informacije, može doći do uzdrmanog motora i stanja u cilindrima motora. Takođe, jedan od znakova može biti gašenje vozila i nemogućnost ponovnog lakog paljenja. Ponudu senzora radilica možete videti na linku: https://belcar.ba/ba/search?query=&custom-search-data=radilice,senzor,era

 

Navešćemo još lambda sonde zbog kojih je ERA prepoznatljiva. Lambda sonda je takođe senzor i ona mjeri sadržaj kiseonika u izduvnim plinovima. Računar motora mjeri odnos goriva i vazduha u usisnoj masi i na taj način smanjuje ili povećava količinu ubrziganog goriva. 

 

Ponosni smo što imamo širok asortimana ERA proizvoda i nastojimo povećati ga, osluškujući potrebe kupaca i tržišta. Iz tog razloga smo radosni istaći njihove proizvode na našem web sajtu.

 

tagovi:

Dodaj komentar

Tvoj komentar će biti pregledan prije objave.

Traženi artikl već postoji u korpi

Da li želite da izabranu količinu dodamo na postojeću?

Tvoje liste želja